Turistický teambuilding vo Vysokých Tatrách

05. 11. 2015
Autor Martin Talač

IMG_4259

Tento deň bol pravdepodobne najfarebnejší, aký som kedy v horách zažil. Počasie spolu s jesennou prírodou vytvorilo neuveriteľné panorámy a výhľady. Obloha bola oceánovo modrá, vrcholy štítov pokryté snehom, stromy hýrili všetkými odtieňmi žltej, oranžovej a červenej a ihličnany, tie boli zelené ako vždy. :)

Jednoducho, lepší deň na teambuilding sme si ani vybrať nemohli. Rozhodli sme sa ísť na Popradské pleso, lebo v našej partii boli aj malé deti a pre nich je táto túra postačujúca. Ja som chcel ísť ale niekam ďalej a vyššie, lebo by bol hriech nevyužiť taký krásny deň. Rozhodol som sa ísť na Ostrvu, ktorá je priamo nad Popradským plesom. Žiadny z mojich kolegov sa ku mne nepridal. Ostali s rodinami na Chate pri Popradskom plese a užívali si počasie a výhľady z jej terasy. Tak som sa vybral hore sám, ale poviem vám, že to skutočne stálo za to a všetci mi mohli iba závidieť, keď som im neskôr pri večeri hovoril o stáde kamzíkov, ktoré som cestou späť stretol.

Radšej si pozrite obrázky nižšie, aby ste mi verili, že si nevymýšľam, aký krásny deň to bol.

Predpoveď na najbližšie dni vyzerá veľmi dobre, tak si rezervujte apartmán vo WILI TATRY ešte teraz.


Deň sme začali na Štrbskom plese
IMG_4231
Prvý sneh blížiacej sa zimnej sezóny
IMG_4261
Skúste nájsť snehovú guľu, ktorá na mňa letí

IMG_4291
Popradské pleso
IMG_4296
Chata pri Popradskom plese

IMG_4320

Chodník na Ostrvu bol pokrytý snehom a ľadom a určite by sa mi lepšie kráčalo s mačkami, ale dalo sa to zvládnuť aj bez nich.

IMG_4335
Veľké Hincovo pleso - by bolo možné vidieť na tomto obrázku, ak by som bol ešte vo vyššej nadmorskej výške. :)
IMG_4342
Stádo kamzíkov mi krásne pózovalo

Sledujte nás aj na