Náš pracovno-oddychový teambuilding vo WILI HUNTER

09. 09. 2015
Autor Zuzana Sunegová

Naša nová office manažérka Zuzka Sunegová a dlhoročná ekonómka Zdenka Smoradová

Udržiavať si dobré a priateľské vzťahy na pracovisku je dôležité. Ale ešte lepšie je, keď to klape aj mimo práce. Aby sme upevnili vzťahy, a taktiež privítali nových členov tímu WILI HOLDING, rozhodli sme sa predĺžiť si víkend, ktorý sme strávili v Liptovských Revúcach vo WILI HUNTER. Náš teambuilding bol trocha netradičný, a to v tom, že sme spojili príjemné s užitočným.

Počas našej akcie sme nielen diskutovali a posedávali, ale priložili sme aj ruku k dielu. O naše chaty sa pravidelne staráme, aby sa tam naši hostia cítili čo najpríjemnejšie a teraz potrebovali taktiež zopár kozmetických úprav. Po raňajkách sme sa všetci rozpŕchli po areáli WILI HUNTER a žiadne ruky nezostali nezamestnané. Muži sa venovali ťažkým a technickým prácam, ženám sa ušla tá jemnejšia časť prác. Robilo sa veľké upratovanie chát, umývali sa okná, utieral sa prach, natieralo sa zábradlie, ktoré muži obrúsili, kosilo sa. Zopár padnutých stromov, ktoré kedysi rástli pri areáli, poškodilo kúsok oplotenia, aj to dokázali naši šikovní muži z tímu bez problémov opraviť. Týchto pár chybičiek krásy sme odstránili a už je znova všetko dokonalé a pripravené pre našich hostí.


Aďka Potáčová

Tibor Ozimý, manažér pre správu

A azda najdôležitejšou úlohou celého dňa bolo varenie gulášu. Každý jeden z nás sa iba hladno prizeral, ako nám hlavný gulášový šéfkuchár pripravuje túto dobrotu. Ako sa vraví v jednom slovenskom porekadle: „Bez práce nie sú koláče," tak my po našom pracovnom teambuildingu sme si ich zaslúžili až až. Večer sme strávili na terase a pochutnali sme si na skvelom guláši, zaslúženom koláčiku a ostatných pochutinách, ktoré k pracovno-oddychovému teambuildingu patria :).


Sprava: Zuzka Sunegová, office manažérka, Tibor Ozimý, manažér pre správu, Štefan Rusnák, nový správca WILI TATRY a jeho manželka Aďka

Sledujte nás aj na