Kam ísť lyžovať, keď ste ubytovaní vo WILI HUNTER v Liptovských Revúcach.

12. 12. 2021
Autor Denisa Vetešková

Byť ubytovaný mimo lyžiarskeho strediska má svoje veľké výhody. Máte svoje súkromie, nikto Vás "neočumuje", môžete si užívať súkromie a relaxovať podľa seba. Napríklad v drevenej kadi alebo pri ohni v nadstrešenom altánku.

A kam ísť lyžovať do 20 km od Liptovských Revúch?

  1. Park Snow Donovaly - 8 km, v nadmorskej výške 900 – 1360 metrov skvelé trate pre zjazdové a slalomové lyžovanie, snowboarding a bežkovanie s celkovou dĺžkou až 11 km z toho 7 km umelo zasnežovaných. Lyžiari každej vekovej kategórie ocenia vynikajúce lyžiarske podmienky na perfektne upravených tratiach s technickým zasnežovaním. A veľa atrakcií aj pre nelyžiarov.
  2. Ski Turecká - 13 km, stredisko ponúka lyžovanie na upravovaných zjazdových tratiach s možnosťou využitia 6-lyžiarskych vlekov. K dispozícii je aj ski servis, požičovňa športových potrieb, lyžiarska škola.
  3. Ski Šachtičky - 17 km, lyžiarske stredisko je vhodné na rekreačné, ale aj pre profesionálne lyžovanie. K dispozícii je 7 tratí rôznej náročnosti so štyrmi vlekmi a jedným lanovým vlekom pre malých lyžiarov. Nerušene si môžu zimné radovánky užívať aj snowboardisti, ktorí majú tiež k dispozícii servis a požičovňu snowboardov.
  4. Lyžiarske stredisko Selce Čachovo - 19 km, stredisko ponúka vynikajúci lyžiarsky terén pre náročného, ale aj začínajúceho lyžiara. Široká ponuka služieb Vám tiež spríjemní pobyt v stredisku.
  5. Malinô Brdo, ski family park Ružomberok - 20 km, široký výber lyžiarskych tratí pre všetky vekové kategórie, od jednoduchých až po adrenalínové.Osem druhov prekážok a terén, ktorý udržiavajú nielen shaperi, ale aj ratraky. Škola lyžovania a snowboardingu.

Nech už si vyberiete ktorékoľvek z vyššie uvedených stredísk, prajeme Vám skvelé zimné radovánky a zdravý návrat ku krbu do našich chát.

Sledujte nás aj na