Tatranský teambuilding a pokus o svetový rekord

03. 06. 2016
Autor Martin

Spoločná fotka pred Žiarskou chatou. Tu sme ešte neboli všetci

Tak sme sa opäť po nejakej dobe zhodli na tom, že by bolo dobré niekam spolu ísť a niečo zažiť. Samozrejme, že voľba padla na Tatry. Keďže stále platila uzávera chodníkov a vo Vysokých Tatrách máme už väčšinu chodníkov (z tých ktoré sú počas uzávery otvorené) prejdených, za cieľ sme si vybrali Žiarsku chatu v Západných Tatrách. Takmer na začiatku Žiarskej doliny sa nachádza Medvedia štôlňa, jediná sprístupnená banská šachta na Liptove. Do nej si to namierili deti spolu s rodičmi. Deťom sa prehliadka štôlne páčila. Najviac boli nadšené z čeloviek, ktoré každý návštevník dostane, aby si svietil na cestu.

Po utužení kolektívu v prírode sme si to namerili do Tatranskej Lomnice, kde sa konečne mohli potúžiť aj šoféri. Po spoločnej večeri a ďalšom potužovaní sa v noci zrodil nápad, pokoriť čerstvý 8 hodinový svetový rekord v planku (známy aj ako doska alebo brušný mostík) či tanečný workshop. Pokoriť rekord sa podujalo 5 odvážlivcov. Po urputnom súboji a bolestiach nielen v oblasti dutiny brušnej bol pokus po 2 minútach ukončený a odložený na neurčito. Tento pokus suverénnym spôsobom ovládol profesionálny športovec, užívajúci si športový dôchodok, Tatranec Števo. Napriek neúspechu to bol od všetkých účastníkov sympatický výkon.

Pred odchodom naspäť do Púchova sme sa rozhodli navštíviť Tricklandiu v Starom Smokovci, ktorá bola ten deň otvorená ešte len prvý deň. Nevedeli sme čo od nej očakávať a či je vôbec vhodná na návštevu skupiny dospelákov, ale hneď ako sme vošli dovnútra, z dospelých sa opäť stali deti a ukázalo sa, že to bol dobrý nápad a aj teambuilding. Veď, presvedčte sa na fotkách nižšie.

Pokus o rekord, ktorý nám unikol iba o chlp

Krátka pauza na ceste hore

Žiarska dolina a na konci vrcholy Plačlivé či Tri kopy

Chata je už na dosah


Cestou späť

Večerná akcia

Zuza, nechaj ju na pokoji!

Zuza, to si poumývaš!

Zuza, dolietaj a poď už!

Zrkadielko, zrkadielko, povedz že mi kto je po mne najkrajší v oceáne?

Tibčo, pozajtra robíš skúšku. Toto sú skriptá.

Sledujte nás aj na